Termeni si conditii

Magazinul online ORIENT COVOARE este administrat de compania S.C. HAZALIM S.R.L (denumita in continuare Vanzator), inregistrata la Registrul Comertului cu nr.
J17 /1339/2005, avand CUI RO 17762222, capital social 200 lei, sediul social in localitatea Tecuci, Strada Vasile Alecsandri nr.2, Bl.R, Ap.17, Judetul Galati, telefon +40.727.272.720 si contul bancar cu numarul RO81UGBI0000212008776RON deschis la GARANTIBANK INTERNATIONAL.
Va recomandam sa cititi acest document cu atentie. Prin utilizarea site-ului ORIENT COVOARE, vizitatorul (denumit in continuare Cumparator) isi exprima acordul fata de Termenii si Conditiile descrise mai jos (denumite in continuare Contract).

TERMENI SI CONDITII:

Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implică acceptarea acestor termeni şi condiţii.
Pentru folosirea in bune condiţii a site-ului, se recomandă citirea cu atentie a termenilor si condiţiilor.
Proprietarul işi asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi, fără o notificare prealabilă.

Definiţii:
Societatea care deţine şi administreaza site-ul www.orientcovoare.ro, este denumită Proprietar.
Persoana fizică sau juridică care comandă şi achizitionează produse prin intermediul site-ului www.orientcovoare.ro, este denumită Client.
Adresa web (www.orientcovoare.ro), va fi denumită generic site-ul orientcovoare.ro.
Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preţurile şi celelalte informatii care se găsesc pe site-ul orientcovoare.ro, vor fi denumite in continuare conţinut.

Drepturi de autor:
Intregul conţinut al site-ului orientcovoare.ro este al Proprietarului şi este apărat de legea pentru protecţia drepturilor de autor.
Folosirea fără acordul Proprietarului, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseşte în conformitate cu legile în vigoare (administrativ, civil sau penal).
Astfel, sunt interzise în mod expres: accesarea site-ului orientcovoare.ro de către dispozitive sau programe automate, sau copierea manuală a conţinutului.

Securitatea datelor personale şi a informatiilor:
Datele personale introduse de către cumpărător vor fi folosite numai de Proprietar în scopul declarat al acestui site.
Informaţiile din formularul de comandă sunt necesare pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate şi în nici un caz nu vor fi furnizate unei terţe părti.
Proprietarul nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese e-mail obţinute prin intermediul acestui site, nu divulgă adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site, fără acordul dumneavoastră explicit.

Declinarea responsabilităţii:
In eventualitatea în care preţul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost greşit introduse în bazele noastre de date sau afişate greşit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, Proprietarul işi alocă dreptul de a anula livrarea respectivului produs şi de a anunţa clientul în cel mai scurt timp despre eroarea aparută.
Valoarea maximă a obligaţiilor Proprietarului, faţă de orice client, în cazul nelivrării sau livrării necorespunzatoare, este valoarea sumelor încasate de Proprietar de la clientul respectiv.

Termene de livrare:
Termenul de livrare al produselor cumparate de la societatea noastră, în mod normal se încadrează între 48 ore şi 72 ore, din momentul înregistrării comenzii pe serverul gazdă a site-ului.
În condiţii speciale ,societatea işi asumă dreptul de a mări timpul de livrare.

Taxe suplimentare: Preţul produsului, cel afisat pe site, este si preţul plătit de client la care se adaugă taxele de transport.
Proprietarul nu percepe nici o taxă suplimentară clientului la cumparărea produsului.

Fraudă:
ORICE ÎNCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONŢINUTUL SITE-ULUI VA FI CONSIDERATĂ O TENTATIVĂ DE FRAUDARE A SITE-ULUI ŞI VA PUNE ÎN MISCARE CERCETAREA PENALĂ ÎMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) ÎNCERCAT ACEST FAPT.

Politica de confidentialitate

Confidentialitate

Ne angajam sa pastram cu strictete confidentialitatea datelor Dvs. conform Legii nr. 677 din 21 noiembrie 2001 pentru “protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date” si “Legea nr. 506 din 17 noiembrie 2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice”.

Nu promovam SPAM-ul, astfel incat datele Dvs. nu vor fi transmise catre terte persoane si nu vor fi folosite in alte scopuri decat cele necesare pentru efectuarea comenzilor si transmiterea diverselor oferte ale magazinului online orientcovoare.ro

Pentru confidentialitatea si securitatea datelor Dvs., inregistrarea si autentificarea pe orientcovoare.ro necesita o parola.

Daca aveti intrebari privind politica noastra de confidentialitate, va rugam sa ne scrieti la office@orientcovoare.ro

Informatii livrare

Livrarea

Livrarea se face prin curier sau cu transportator.
In functie de localitatea in care va aflati pot exista taxe de transport suplimentare.
O sa va instintam de valoarea acestora inainte de livrare.

Conditii de returnare

Retur

Produsele comandate de pe orientcovoare.ro pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare de la primirea acestora, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, conform O.G. 130/2000.

Acestea se pot returna in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. HAZALIM SRL va inapoia contravaloarea produselor returnate in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului.

Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Denuntarea de contract se face numai in scris catre HAZALIM SRL.

Pentru intrebari suplimentare privind conditiile de returnare va rugam sa ne contactati la office@orientcovoare.ro